Praktisk information

Nordisk liturgisk netværk


Välkomna till Uppsala och Leitourgias tionde årskonferens 

4-7 november 2014


”Himlen är här – om skapelsen och tingen i liturgin”


Seminariegrupper:

En stor del av Leitourgias konferenser äger rum i seminarieform. Mer om seminariegrupperna hittar du under en särskild flik på hemsidan. Vill du ta initiativ till en ny seminariegrupp är du välkommen att kontakta ordföranden Ninna Edgardh


Konferensavgift: Eftersom logi i år ligger utanför avgiften blir den endast 1600 SEK, vilket inkluderar medlemskap i Leitourgia (Årsavgift), deltagande i konferensen och i programmet angivna måltider, inklusive kaffe. Vi tackar särskilt Svenska kyrkans nya ärkebiskop som inviterar oss på middag en av kvällarna.


Konferenslokal:

Då inte annan plats anges möts vi i Svenska kyrkans fina lokaler i Stiftets hus, Dragarbrunnsgatan 71, mitt i centrala Uppsala. Karta finns här


Resa:

Beställs och bekostas av varje deltagare med tåg till Uppsala central med några minuters gångväg till konferenslokaler och hotell, anslutande flyg till Uppsala för dem som behöver eller bil (hör med hotellen om parkeringsmöjligheter).  Glöm inte boka i tid om du vill hålla kostnaderna nere!


Boende:

Ordnas på egen hand med möjlighet till specialpris som vi förhandlat fram. Vi har förbokat rum på två närliggande hotell/vandrarhem. Förbokningar till förmånliga priser erbjuds fram till en c:a en månad före konferensen i mån av plats. Frukost intas på hotellet/vandrarhemmet och är ej inkluderat i konferensavgiften.


Hotell & Vandrarhem Kungsängstorg

+46 (0) 18 444 20 10

Kungsängstorg 6

www.hotellkungsangstorg.se

Detta kombinerade hotell och vandrarhemmet ligger alldeles intill konferenslokalerna och erbjuder rum i trevlig miljö med skiftande standard. Priset för enkel- och flerbäddsrum varierar mellan 400 och upp till 1200 kronor per natt och person. Frukost finns som tillval vid vandrarhemsstandard. BOKA PER MAIL ELLER TELEFON, EJ WEBFORMULÄR: Uppge Leitourgia som referens vid bokningen så får ni 10% rabatt.


Skulle det bli fullt finns samma avtal för Hotell & Vandrarhem Centralstation, ett par kvarter bort:

Hotell & Vandrarhem Centralstation

+46 (0) 18 444 20 10

Bangårdsgatan 13 A

www.hotellcentralstation.se


Mer traditionell hotellmiljö erbjuds på Hotel Uppsala, tio minuters promenad från Stiftets hus. Här finns många rum med hotellstandard och en stor frukostmatsal. Uppge koden 143963 för att få ta del av Leitourgias avtalade pris som ligger på mellan 770 och 1050 kronor per natt för enkelrum. Hotellet erbjuder också dubbelrum för dem som vill dela. Rum under postkonferensen erbjuds till weekendpris med kod 143966.

Hotel Uppsala,

46 (0) 18 4805000

Kungsgatan 27, Uppsala

Mail till hoteluppsala@profilhotels.seProgram


Anmälan


Postkonferens